ajankohtaista

ajankohtaistasivunotsikko

AJANKOHTAISTA

Kutakin otsikkoa klikkaamalla artikkeli avautuu laajemmaksi.

Sisältöjulkaisija

angle-left Metallityöntekijä kisällikoulutukseen

Metallityöntekijä kisällikoulutukseen

Kiteeläinen LT-Hitsaus Oy hakee koulutukseen kisälliä, joka haluaa kouluttautua yrityksen metallityöntekijäksi monipuolisiin tehtäviin.

METALLITYÖNTEKIJÄKSI MESTARI-KISÄLLI-TYÖVOIMAKOULUTUKSELLA                 

Kiteen LT-Hitsaus Oy

Koulutustehtaasta kasvua –hankkeen Koulutustehdas–malli antaa yrityksille mahdollisuuden kouluttaa sopivia henkilöitä yrityksen tulevaisuuden työvoimatarpeisiin. Koulutus tapahtuu pääosin yrityksen omissa tiloissa, oikeassa työympäristössä. Koulutus toteutetaan mestari-kisälli -toimintatavan mukaisesti yrityksen työntekijän toimiessa työnohjaajana/mestarina. Koulutuksen avulla on tarkoitus siirtää työtehtävien vaatimaa ammattitaitoa sekä yrityksen hiljaista tietotaitoa tulevalle työntekijälle.

Yrityksen esittely

LT-Hitsaus Oy on vuonna 1995 perustettu Kiteellä toimiva yritys. Yritys korjaa raskasta kalustoa.Toimintaan kuuluu myös koneiden ja laitteiden rakentaminen, esim. metsähakkurit sekä puunkuljetusautojen varusteet, mm. hakekontit. Lisäksi yrityksessä tehdään muita metallialan korjaustöitä ja erikoishitsausta. Yrityksessä on 4 työntekijää.

Työvoimakoulutuksen kuvaus

LT-Hitsaus Oy hakee koulutukseen 1 kisälliä, joka on motivoitunut ja kiinnostunut kouluttautumaan yrityksen metallityöntekijäksi monipuolisiin tehtäviin.

Työtehtävät

Metallityöntekijän monipuoliset työtehtävät, jotka liittyvät ajoneuvojen huoltoon ja korjaukseen sekä koneiden laitteiden rakentamiseen ja korjaukseen.

Oletko sinä sopiva hakija?

Jos tunnistat itsessäsi seuraavia ominaisuuksia, olet etsimämme henkilö

  • koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta saatua kone- ja metallialan osaamista
  • hitsausosaamista
  • sinulla on perustietoa ja osaamista huolto- ja korjaustöistä
  • olet valmis oppimaan, vastaanottamaan neuvoja ja keskustelemaan niistä
  • hahmotat työkokonaisuuksia ja olet joustava työskentelyssä
  • haluat kehittää itseäsi työtehtävissä

Aikataulu:   Koulutuksen kokonaiskesto 1-5 kk. Viimeinen hakupäivä on 15.1.2019 tai paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Paikka:       Puhoksentie 7, Kitee, yrityksen tilat

Koulutuksen toteutus

Kisällin koulutus on monimuoto-opetusta, jonka pääpaino on työssäoppimisessa työpaikkaohjaajien ohjauksessa työpaikalla. Koulutus alkaa opiskelijan osaamistason varmistamisella, johon sisältyy osaamiskartoitus, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman laatiminen ja tarvittaessa alan kertausopintoja tai muita tarvittavia ammatillisia opintoja. Työtehtäviä yrityksessä ohjaa yrityksen työpaikkaohjaaja ja tarvittaessa myös muut työntekijät.

Koulutuksen tavoite      

Kisällikoulutuksen tavoitteena on antaa riittävät valmiudet toimia LT-Hitsaus Oy vaativissa tehtävissä ja luoda mahdollisuus työllistyä alalle, jolla on työvoimatarvetta. Koulutuksessa opiskelija voi lisätä osaamistaan syventämällä ammattitaitoaan ja tehdä töitä kokeneen ammattilaisen (työpaikkaohjaajan) ohjauksessa.

Kohderyhmä ja koulutukseen hakijat

Työnhakijat, jotka ovat hakeutumassa alalle, uudelle uralle tai kenties harrastuksen kautta työelämään

Koulutukseen valitaan alalle ja aiemmin kuvattuihin tehtäviin soveltuva henkilö. Koulutukseen hyväksyttävältä edellytetään, että hän täyttää työvoimakoulutuksen ehdot.

Koulutukseen hakeutuminen

Kisällikoulutukseen hakeudutaan ottamalla yhteyttä Koulutustehtaasta kasvua -hankkeeseen mahdollisimman pian henkilökohtaisen tapaamisen järjestämiseksi. Vapaamuotoinen hakemus ja CV liitteenä toimitetaan sähköpostitse.

Hakemukset 15.1.2019 mennessä, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

KETI/ Koulutustehtaasta kasvua –hanke: paivi.kipinoinen@keti.fi

Valintamenettely

Lopullinen valinta koulutukseen tapahtuu hakemusten ja haastattelun perusteella, johon LT-Hitsaus Oy:n edustajat osallistuvat.

 

Koulutustehtaan banneri

Lisätiedot koulutuksesta ja hakukelpoisuudesta sekä työnkuvasta ja yrityksestä:

Keti Somenapit