Matkailu- ja palvelualan yritystilat

Matkailu-palvelu-tilat

TILOJA MATKAILU- JA PALVELUALAN YRITYKSILLE

Sisältöjulkaisija

TOIMISTO-/TYÖTILAA / Vuokrataan
Olkontie 6
82500
Kitee

Toimisto-/työtiloja Kiteen keskustassa. Erillisiä huoneita: 13-18 neliötä / huone.

 • Kaikissa huoneissa vesipiste
 • Huoneissa äänieristetyt ovet ja huonekohtaiset lukot
 • Kaksi sisäänkäyntimahdollisuutta
 • Olkontien puoleisissa huoneissa isot ikkunat kadulle
 • Vuokralaisten yhteiskäytössä keittiö-/taukotila ja wc
 • Asiakasparkkipaikkoja talon edessä

Sähkö kulutuksen mukaan, kiinteä vesimaksu (määräytyy vuokralaisen toiminnan mukaan)

Kiteen Maatalousseura / Terho Hukka
050 412 0785
LIIKETILA Niiralassa / Vuokrataan tai myydään
Rajantie 690
82655
Niirala

526 neliön liikekiinteistö, jossa kahvila-, myymälä- ja varastotiloja. Kiinteistö sijaitsee valtatie 9:n varrella, lähellä Niiralan kansainvälistä (24/7) raja-asemaa. 9-tiellä liikkeellä vuosittain noin 1,2 miljoonaa rajanylittäjää. Kiinteistö on Tohmajärven kunnan omistamalla n. 1,5 hehtaarin tontilla.

Vuokraukseen tai kauppaan kuuluu kunnan omistamaa kahvilairtaimistoa. Lisäksi nykyinen vuokralainen tarjoaa omaa kahvilatoimintaan kuuluvaa kalustoaan ostettavaksi. Rakennuksen yläkerrassa on lisäksi 120 neliön asunto.
 

Kiinteistö voisi toimia paikallisten tuottajien talona, jossa kahvila-/ruokalatoiminnan lisäksi olisi paikallisten tuotteiden myymälä:

 • Kiinteistöön suunnitellaan perustettavaksi paikallisten tuottajien myymälää.
 • Haetaan kahvila-/pitopalveluyrittäjää ja paikallistuotteiden myynnistä vastaavaa henkilöä/yhdistystä tai yritystä.
 • Kiinteistössä voidaan myös valmistaa myyntiin tulevia tuotteita.
 • Leipomotuotteita, juomia ja muita elintarvikkeita sekä käsitöitä ja muita alueella tehtyjä tai tuotettuja tuotteita.
 • Osa kiinteistön myymälätiloista voidaan jättää ns. popup-myymälän käyttöön, johon haetaan sellaisia toimijoita, joilla on sesonkituotteita. Tuotevalikoima vaihtuu 3 kk välein.
 • Samalla alueella toimii taxfree-palautuspiste, valuutanvaihtopiste, matkailu- ja palvelualan yrityksiä sekä logistiikkatoimijoita.

Pohjapiirros.

Kuvakooste.
 

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Birgitta Väisänen, KETI Oy
040 120 6787
birgitta.vaisanen@keti.fi

 

Kehittämispäällikkö Liisa Laasonen, Tohmajärven kunta
040 105 4015
KOIVIKON KOULUTUSKIINTEISTÖ / Myydään
Koivikontie
82340
Puhos

Koivikontien koulutuskiinteistö rakennuksineen: päärakennus, asuntolat, monitoimitalo, aitta sekä lämpökeskus ja hakeverasto

 • Pinta-ala: rakennukset 7 477 m2, maalue 63,66 ha
 • Ylläpitokulut (2017): lämpö 105 964 €, sähkö 59 768 €
 • Tarjoukset 30.11.2018 mennessä sähköpostilla: esko.tahvanainen@riveria.fi
Esko Tahvanainen
0500 572 218
SAVIKON KARTANO / Myydään
Savikontie 37
82500
Kitee

Myydään Savikon Kartanona tunnettu kiinteistö Kiteen keskustan tuntumassa Savikolla. Sopii matkailun lisäksi myös muunlaiseen liiketoimintaan.

Vuonna 1896 rakennettu kartano 12 h + 2 keittiötä, pinta-ala yhteensä 322 m2.
Pihapiirissä on lisäksi 110 m2 aittarakennus, jossa kaksi makuuaittaa sekä reilusti varastotiloja. Pihasauna mukavuuksilla ja katetulla terassilla. Kiinteistö sijaitsee 6635 m2 puutarhatontilla Savikon kulttuurimaisemassa.

Kiinteistö on täysin remontoitu vanhaa kunnioittaen. Vuoden Arvotalo-palkinto myönnetty vuonna 2005 hyvin suoritetusta kunnostus- ja entisöintityöstä (P-K:n Ympäristökeskus).
Talossa on kunnostetut tulisijat: iso leivinuuni ja hella sekä 7 pönttöuunia. Pesuhuoneet ja keittiöt on remontoitu nykyajan vaatimusten mukaisesti.

Tilat soveltuvat muun muassa majoituskäyttöön, perhekodiksi tms. Luvat on majoitusliikerakennukseksi ja elintarvikehuoneistoksi. Kiinteistössä on palohälytysjärjestelmä.

Kartano sijaitsee ihanteellisessa maalaismiljöössä, Kiteen keskustan palveluiden tuntumassa. 

Ari Karhinen
0500 675 123
LIIKEKIINTEISTÖ Niiralassa / Myydään
Kauppatie 4
82675
Niirala

Niiralan rajaylityspaikan välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa liikekiinteistössä toimii nykyisin taxfree-palautuspiste, huolintapalvelut, kauppa ja kahvio. Yritys on jäämässä vuokralaiseksi osaan tiloja.

Vuonna 1992 valmistuneen kiinteistön kerrosala on 237 m², josta myymälätilaa 124 m². Lisäksi toimisto, sosiaali- ja varastotiloja. Katso pohjapiirros.

Tontin pinta-ala on 0,6230 m² (e=30), (rakennusoikeus 1869 m²), jäljellä oleva rakennusoikeus 1596 m².

Sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu ja takka, kiinteät tietoliikenneyhteydet, vesi- ja sähköliittymät, kunnallistekniikka.

Marita Määttänen
+358 50 304 2630
Wanha Kartano / Vuokrataan
Jouhkolantie 41
82600
Tohmajärvi

 

Wanha Kartano Tohmajärvellä etsii vuokralaista!

Vuonna 1907 valmistuneeseen Jouhkolan Hovin jugend-tyyliseen päärakennukseen etsitään vuokralaista. Tilat vapautuvat syyskuussa 2017.

Kaksikerroksisen rakennuksen alakerta koostuu suurista ja valoisista saleista sekä pienemmistä huoneista. Lisäksi alakerrassa on wc/suihku, suurtalouskeittiö sekä iso ulkoterassi. Osassa saleista on vanhat kaakeliuunit. Yläkerrassa on kaksi wc:tä, aula, kokoussaliksi muutettu ullakkotila, kolme makuuhuonetta ja iso parveke. Rakennuksen sisätilojen pinta-ala on noin 600 m². Sähkö-/puulämmitys.

Rakennus on peruskorjattu 1990-luvun alussa, jonka jälkeen se on toiminut maineikkaana tilausravintolana juhliin, kokouksiin ja koulutuksiin. Tiloista on kuitenkin moneksi, ja ne onkin mahdollista vuokrata myös muuhun kuin ravintolatoimintaan. Olemme avoimia kaikille ehdotuksille!

Tällä hetkellä Jouhkolan Hovin alueella toimii myös ryhmämajoitusta tarjoava erillinen majoituskartano sekä ranta-alueellamme ekologiseen hyvinvointimatkailuun panostava Jouhkolan Lumo, jolla on luomumökkivuokrausta sekä perusteilla oleva luomukylpylä (www.jouhkolanlumo.com). Majoituskartanon tai Jouhkolan Lumon tilat eivät sisälly vuokraan, vaan niiden toiminta säilyy Leinosen Maatila Oy:n vastuulla. Ne tarjoavat kuitenkin erinomaisen yhteistyömahdollisuuden.

Jouhkolan Hovi sijaitsee Tohmajärvellä, Tohmajärven keskusta on noin 10 minuutin ajomatkan päässä, kun taas Kiteelle ajaa 15 minuutissa ja Joensuuhun vajaassa tunnissa.

Vuokra alkaen 2000 e/kk + hoitovastike
Tilat on mahdollista vuokrata irtaimistoineen (sis. mm. ravintolan kalusteet, astiat, pöytäliinat) tai ilman irtaimistoa vuokralaisen tarpeen mukaan.

Lisää kuvia tiloista sekä tietoa nykyisestä toiminnasta: www.jouhkolanhovi.com

 

Reetta ja Tuomas Leinonen
0400 278 810