Tapahtumat

angle-left Hyödynnä vahvuutesi - innostu intohimostasi! 2020

Hyödynnä vahvuutesi - innostu intohimostasi! (Kitee)

AIKA
07.11.2020 klo 10.00 - 16.00

 

 

Hyödynnä vahvuutesi – Innostu intohimostasi -tapahtuma on tarkoitettu eri-ikäisille, joita kiinnostaa esimerkiksi oman tai uuden uran löytäminen sekä uudet tavat, joilla voi toteuttaa itseään töissä tai vapaa-ajalla.

Pääesiintyjänä toimittaja, luovuuden ja paikallisuuden puhemies Jani Halme.
Jani Halmetta voit seurata myös striimattuna, joten jos haluat seurata Halmeen esitystä etänä, ilmoittaudu ja kerro lisätiedoissa, että haluat etäyhteyslinkin sähköpostiisi.

Ilmoittaudu 6.11.2020 mennessä TÄMÄN linkin kautta. Jos linkin kanssa on ongelmia, ilmoittaudu haluamaasi ohjelmaan: sini.hukka@keti.fi.

Nuorkauppakamarin kahvio.
 

TYÖPAJAT
Alla oleviin työpajoihin mahtuu vielä osallistujia, ilmoittaudu 6.11.mennessä yllä olevan linkin kautta.

Striimaustyöpaja         
Käydään läpi striimaukseen tarvittavat ohjelmistot, kamerat, mikrofonit ja muut laitteistot. Iltapäivällä toteutetaan striimejä käytännössä.
Markus Pulkkinen, Kiteen kaupunki.

TYÖPAJA PERUUNTUU: Vedenalainen kuvaus
Työpajassa tutustutaan vedenalaiseen kuvaukseen ja siinä tarvittavaan välineistöön. Työpajan ohjaaja Pasi Lensu on palkittu luontokuvaaja, jonka erikoisalaa on vedenalainen kuvaaminen. Lensu on ollut kuvaajana Järven tarina sekä Luontosinfonia elokuvissa.

Kuinka tunnistat osaamisesi ja asemasi työmarkkinoilla         
Saat eväitä tunnistaa omaa työmarkkina-asemaasi sekä omaa osaamistasi. Kuulet, miten suomalainen työmarkkina on kehittynyt ja mitä haasteita se asettaa yksilöille. Saat käyttöösi ForeAmmatti.fi palvelun 12 kuukaudeksi. Mukaan tarvitset älypuhelimen.
Jukka Suontausta, ForeData Oy.
Miten sen nyt ottaa      
Sanotaan, että asenne ratkaisee aina. Voimme valita, miten suhtaudumme asioihin. Mutta miten se tapahtuu silloin, kun elämä potkii päähän ja mattoa vedetään jalkojen alta? Pääset harjoittelemaan ja keskustelemaan, miten voit oppia kouluttamaan omaa asennettasi, suhtautumistasi ja näkemään mahdollisuuksia sielläkin, missä et uskoisi niitä olevan.
Niina Hasunen
Henkinen hyvinvointi - etsi todellinen vahvuutesi
Opettelemme yhdessä itsemyötätunnon "alkeita" ja käymme läpi erilaisia teemoja liittyen omaan henkiseen hyvinvointiin ja arjessa jaksamiseen. Teemme helppoja ohjattuja meditaatio- ja rentoutusharjoituksia, joita voi hyödyntää omassa arjessaan. 
Anne Oksanen
Hyvinvoinnin peruspilarit 
Herätellään ajattelemaan hyvinvoinnin peruspilareita ja tunnistamaan oman henkilökohtaisen hyvinvoinnin kokonaisuuteen vaikuttavia tekijöitä. Työpajassa keskitymme enemmän hyvinvoinnin fyysisiin elementteihin.
Fysioterapeutti Sini Törönen
Innostu ikäihmisistä - voimaannuta vanhuksia!     
Teemana ikäihmisten perhehoidon monenlaiset työskentelymahdollisuudet. Pienen harjoituksen kautta käymme läpi elämän tärkeimpien asioiden merkitystä itselle ja niistä luopumista. Lopuksi videopätkä kiertävän perhehoitajan työtehtävästä. KM, Ikäihmisten perhehoidon kouluttaja Marita Kähkönen
 

 


 

Keti Somenapit