Tapahtumat

angle-left Somedatan hyödyntäminen

Somedatan hyödyntäminen (Kitee)

AIKA
25.04.2019 klo 12.00 - 16.00

Sosiaaliset mediat ovat ilmaisia käyttäjilleen siksi, että käyttäjät jättävät niihin merkittävästi tietoa, eli dataa itsestään. Tämän tiedon pohjalta käyttäjille voidaan kohdistaa mainontaa, joista yritykset maksavat sosiaalisen median alustoille. Yritykset voivat hyödyntää some-palveluihin kertynyttä dataa myös muilla tavoin.

Maksuton koulutus on tarkoitettu erityisesti mikro- ja pienyrityksille, jotka käyttävät viestinnässään sosiaalisen median palveluita. Eniten hyötyä koulutuksesta on heille, jotka ovat aktiivisia viestijöitä ja käyttävät sosiaalisen median mainostyökaluja.

Koulutuksessa perehdytään sosiaalisen median dataan ja sen hyödyntämiseen liiketoiminnassa, markkinoinnissa ja viestinnässä. Käymme läpi mitä somedata on, mitä sillä voi tehdä ja valotamme esimerkein sitä, kuinka somedataa voi hyödyntää päätöksenteossa. Koulutukseen sisältyy myös harjoitteita, joissa koulutukseen osallistujat pääsevät tutkimaan omiin some-palveluihinsa kertynyttä dataa.

Kysy lisää: Säde Lind, sade.lind@karelia.fi, 050 325 9851. Lue lisää karelia.fi/koda.

Ilmoittaudu 17.4. mennessä osoitteessa https://bit.ly/2TwwBx0

Koulutuksen järjestää KoDa – Kokonaisvaltainen datan hallinnointi ja hyödyntäminen -hanke yhteistyössä Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Oy KETIn kanssa.

PDF.

Keti Somenapit