Tapahtumat

angle-left Vakuuta asiakkaasi puhumalla, esittele palvelusi hissipuheella -koulutus matkailualan toimijoille

PERUUTETTU: Vakuuta asiakkaasi puhumalla, esittele palvelusi -myyntipuhekoulutus matkailualan toimijoille (Kitee)

AIKA
02.04.2019 klo 9.00 - 16.00

 

Koulutus on peruutettu vähäisen ilmoittautumisen vuoksi! 

Matkailutoimija on oman yrityksensä käyntikortti kaikkialla, missä hän liikkuu ja pääsee kertomaan yrityksestäsi. Siksi hänen tulee osata kertoa kiinnostavasti ja vakuuttavasti palveluistasi erilaisissa tilaisuuksissa kuten messuilla ja asiakas- sekä verkostoitumistapahtumissa.

Koulutuksessa opit myönteisen ensivaikutelman ja sanattoman sekä sanallisen viestinnän elementit, joilla saat kuulijasi suhtautumaan sinuun positiivisesti ja kiinnostumaan asiastasi. Harjoittelet kertomaan lyhyesti ja houkuttelevasti, mitä yrityksesi tarjoaa, miksi asiakkaasi kannattaa valita juuri sinun yrityksesi tuotteet ja palvelut ja miten päätät myynti- ja hissipuheesi tehokkaasti. Koulutuksessa harjoittelemme myynti- ja hissipuheen pitämisen lisäksi myös sanattoman viestinnän keinoja eli sitä, miten saat kehonkielelläsi ja äänelläsi vakuuttavuutta myyntipuheeseesi. Päivän päätteeksi oma myyntipuheesi videoidaan.

Tilaisuuden kouluttaja on Eila Lokka, Enerzia Koulutus ja Viestintä.

Koulutuksen tavoitteet ja hyödyt:

  • Opit hiomaan yrityksesi ydinviestit eli palvelut ja niiden vahvuudet kohderyhmäsi mukaan
  • Osaat rakentaa vakuuttavan hissi- ja myyntipuheen
  • Saat varmuutta esiintymiseesi
  • Osaat hyödyntää sanatonta viestintää vakuuttavasti

Koulutukseen mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Päivän aikana tarjoillaan omakustanteinen lounas.

Ilmoittaudu ennakkoon 25.3. mennessä: hanna.ikonen@keti.fi. Ilmoittautujille lähetetään ennakkotehtävä koulutuspäivää varten.

Tilaisuuden järjestää Matkailuliidejä Keski-Karjalaan -hanke

Lisätietoja kouluttajasta:

Eila Lokka on viestintäkoulutuksen ammattilainen, joka on kouluttanut yrittäjiä sekä järjestöjen ja puolueiden jäseniä viestinnässä ja puhetaidoissa vuodesta 2004 lähtien. Esiintymistekniikan lisäksi hän konsultoi kriisi- ja esimiesviestinnässä, tiedottamisessa, mediasuhteissa sekä sisällöntuotannossa. Eila on myös toiminut Kiipulan koulutus- ja kuntoutussäätiön sekä Tredun yrittäjyyslukion esiintymis- ja vuorovaikutuskouluttajana.

Keti Somenapit