Tapahtumat

angle-left Yllättävä yrityskauppa -webinaarin uusinta

Yllättävä yrityskauppa -webinaari

AIKA
01.04.2020 klo 8.30 - 10.00

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta.

Missasitko kevään ensimmäisen Jatkis-yrityskauppawebinaarin? Ei hätää, sillä uusintalähetys on jo ensi viikolla! Webinaari tulee nauhoituksena, eli kommentointi ei ole käytössä.

Joskus jatkaja yritykselle täytyy löytää ja yrityskauppa tehdä hyvin nopeasti ja ennalta arvaamattomana ajankohtana. Miten yrityskauppa tehdään, jos yrittäjä on kuollut tai sairastunut vakavasti, eikä itse pysty enää päätöksiä tekemään? Valtteri Laukkanen, Tytti Sirkeinen ja Esa Kärnä Asianajotoimisto Teräskulma Oy:stä kertovat webinaarissa myös, miten yllättävään yrityskauppaan voi varautua ennalta.

Ohjeita GoToWebinar -sovelluksen käyttöön: Kun olet kirjannut nimesi sekä sähköpostin, pääset lataamaan GoToWebinar -sovelluksen (Tap to Install) ja asentamaan sen puhelimellesi tai tietokoneellesi.Ilmoittautumisen jälkeen saat webinaarin liittymislinkin sähköpostiisi. Jos ilmoittaudut webinaariin juuri ennen lähetystä tai lähetyksen aikaan, pääset liittymään siihen suoraan (Install and Join). Jos putoat lähetyksen aikana kyydistä, pääset samasta linkistä takaisin mukaan. Lisäohjeita alustan käyttöön löydät täältä.

Lähetyksessä oli nauhoitusaikana pientä viivettä ja teknisiä ongelmia, joten tätä ei tarvitse ihmetellä. Lisätiedot ja IT-tuki: joonas.hiltunen@yrittajat.fi tai 050 448 8468.

Keti Somenapit