ajankohtaista

Ajankohtaista-otsikko

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

angle-left Hyvinvointivalmennusta yrittäjille

Hyvinvointivalmennusta yrittäjille

Pre Act -hanke tarjoaa hyvinvointivalmennusta keskikarjalaisille yrittäjille.

Keskikarjalainen yrittäjä, huolehditko omasta työkyvystäsi ja jaksamisestasi?

Sinun hyvinvointisi ja työkykysi ovat yrityksesi elinehto ja voimavara. Jaksaminen on kriittistä yrityksen koko olemassaolon kannalta. Sen vuoksi sinun kannattaa huolehtia omasta työkyvystäsi ja riittävistä voimavaroistasi työn vaativuuteen nähden.

KETIn Pre Act -hanke (ESR) tarjoaa keskikarjalaisille yrittäjille työhyvinvointipalveluita. Palvelut tuottaa Valmennuskeskus Viilinki. Valmennukset toteutetaan henkilökohtaisena palveluna (4 kk valmennusjaksona) ja ne käynnistyvät elokuussa 2022.

Mukaan mahtuu 15 yrittäjää.

Valmennukseen kuuluu alussa tehtävät terveysmittaukset sekä kontrollimittaus, suorituskyky-/liikkuvuusmittaus, henkilökohtaista ravintovalmennusta, PersonalTrainer vahva keho -valmennusta sekä verkkoluento.

Valmennukseen haetaan yrittäjiä, joilla on haasteita omassa terveystilanteessaan ja jaksamisessaan ja jotka ovat motivoituneita muutokseen. Hakijat haastatellaan ennen valmennukseen hyväksymistä.

Valmennuksen hinta on edullinen: yksinyrittäjille 70 € + alv, 1-2 työntekijän yrityksille 95 € + alv sekä yli 2 työntekijää työllistäville yrityksille 120 € + alv. Ilmoittaudu 15.8. mennessä. Kysy lisää: Päivi Kipinoinen 040 770 4938 paivi.kipinoinen@keti.fi

mies ja nainen kuntosalilla

Kysy lisää:

Keti Somenapit