ajankohtaista

Ajankohtaista-otsikko

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

angle-left Ilmianna hyvä työntekijä tai työkaveri

Ilmianna hyvä työntekijä tai työkaveri

Nyt etsitään hyvien pomojen lisäksi myös hyviä työntekijöitä tai työkavereita.

- KETIn ja Koti-Karjalan yhteinen ”Hyvä pomo” -kampanja jatkuu jo toista vuotta, mutta nyt haluamme nostaa esiin myös työntekijöitä, joita esimiehet ja työkaverit arvostavat, kertovat Suvi Spoof ja Päivi Kipinoinen KETIltä.

- Pari vuotta sitten kysyimme keskikarjalaisilta lukion ja ammattiopiston opiskelijoita sekä työnhakijoilta hyvän työntekijän kriteerejä, kertoo Päivi Kipinoinen. – Ahkeruus, oma-aloitteellisuus, täsmällisyys, luotettavuus, vastuullisuus ja positiivisuus nousivat vastauksissa esiin.

- Hyvän työntekijän kriteereitä ovat esimerkiksi hyvän hengen ja positiivisen ilmapiirin luominen työpaikalle, joustavuus ja toisten auttaminen. Hyvä työntekijä osaa ammattinsa, haluaa ylläpitää ja kehittää osaamistaan sekä jakaa omaa osaamistaan ja hiljaista tietoa muille.

– Nyt odotellaankin vinkkejä työntekijöistä ja työkavereista, jotka ovat hyviä työssään ja jotka omalla toiminnallaan rakentavat hyvää henkeä työyhteisöönsä. Vinkkejä voi antaa joko meille KETIlle (keti@keti.fi) tai Koti-Karjalan toimitukseen (toimitus@kotikarjala.fi).

 

piirroskuva jossa kaksi kättä

Keti Somenapit