ajankohtaista

Ajankohtaista-otsikko

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

angle-left Keski-Karjalan tonttivideot

Videosarja Keski-Karjalan tonteista

Keski-Karjalan kuntien tonteista on julkaistu videosarja.

- Keski-Karjalassa on kuvattu tänä syksynä tonttivideoita. Kunnilla on tontteja myynnissä hyvillä paikoilla eri puolilla pitäjiä. Tonttikauppa ei ole edullisista hinnoista huolimatta kovin vilkasta, joten toivomme videoiden lisäävän kiinnostusta, sanoo Suvi Spoof KETI Oy:stä.

- Julkaisimme tonttivideoita seitsemältä eri tonttialueelta Keski-Karjalassa. Näissä Kotiudu Keski-Karjalaan -videoissa käytetään paljon ilmakuvaa, joka antaa huomattavasti paremman käsityksen tonttialueista ja maisemasta kuin pelkät valokuvat, uskoo Spoof. – Tavoitteenamme on luonnollisesti tonttikaupan piristäminen kunnissamme. Tonttien hinnathan täällä eivät hirvitä, lisäksi Tohmajärvi myy tonttejaan puoleen hintaan.

Tontteja kuvattiin Kiteen Meijerinrannassa, Puhoksessa ja Kesälahden Ammulassa, Rääkkylän Vuoniemessä ja Vänskänniemessä sekä Tohmajärven Omenatarhassa ja Tikkalassa. Kotiudu Keski-Karjalaan -tonttivideot kuvasi kiteeläinen RS Ilmakuvaus. Kaikki tonttivideot ovat katsottavissa sivulla: keskikarjalaan.fi.

Tonttikampanjan kärjeksi yhdistettiin Ei paskempi paikka -kampanjan bonusvideo, jossa maailmanmestarit Seppo Räty ja Harri Kirvesniemi markkinoivat seudun tontteja.

 

Ilmakuva Puhosrannan tonttialueelta

Katso tonttiesittelyt

Lisätiedot

Keti Somenapit