ajankohtaista

Ajankohtaista-otsikko

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

angle-left Kisälliksi Kotileipomo Isabellaan

Kotileipomo Isabella hakee kisällejä

Kotileipomo Isabella hakee koulutukseen 2 kisälliä, jotka ovat motivoituneita ja kiinnostuneita kouluttautumaan erilaisiin työtehtäviin leipomossa, myymälässä sekä kahviossamme.

Kotileipomon työntekijäksi MESTARI-KISÄLLI -TYÖVOIMAKOULUTUKSELLA      

Koulutustehtaasta kasvua –hankkeen Koulutustehdas–malli antaa yrityksille mahdollisuuden kouluttaa sopivia henkilöitä yrityksen tulevaisuuden työvoimatarpeisiin. Koulutus tapahtuu pääosin yrityksen omissa tiloissa, oikeassa työympäristössä. Koulutus toteutetaan mestari-kisälli -toimintatavan mukaisesti yrityksen työntekijän toimiessa työnohjaajana/mestarina. Koulutuksen avulla on tarkoitus siirtää työtehtävien vaatimaa ammattitaitoa sekä yrityksen hiljaista tietotaitoa tulevalle työntekijälle.

Yrityksen esittely
Rääkkylän yritystalolla toimiva kotileipomo, jonka erikoisalaa ovat erilaiset kukot. Kotileipomomme on voittanut riisipiirakoillaan SM-hopeaa Artesaaniruokakilpailussa vuonna 2018.

Työvoimakoulutuksen kuvaus
Kotileipomo Isabella hakee koulutukseen 2 kisälliä, jotka ovat motivoituneita ja kiinnostuneita kouluttautumaan erilaisiin työtehtäviin leipomossa, myymälässä sekä kahviossamme.

Työtehtävät
Päätuotteemme ovat kukot, mutta muitakin leivonnaisia valmistetaan tilauksiin sekä omaan myymäläämme ja kahvioomme. Monipuolisuutta työhön tulee leipomon puolen lisäksi kahvion sekä leipomon myymälän puolelta asiakaspalvelutehtävistä.

Oletko sinä sopiva hakija?
Jos tunnistat itsessäsi seuraavia ominaisuuksia, olet etsimämme henkilö

  • sinulla on perustietoa leipomisesta, olet innokas kotileipuri tai muuten kiinnostunut alasta
  • olet valmis oppimaan ja vastaanottamaan neuvoja
  • omaat oikean asiakaspalvelu asenteen
  • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, jolloin asioiden eteenpäin vieminen on ripeää ja tuloksellista
  • haluat kehittää itseäsi jatkuvasti

Aikataulu:   Koulutuksen kokonaiskesto 1-5 kk. Koulutus alkaa helmi-maaliskuussa 2019.
Viimeinen hakupäivä on 20.2.2019 tai paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Paikka:       Kotileipomo Isabella, Kotitie 17, 82300 Rääkkylä

Koulutuksen toteutus
Kisällin koulutus on monimuoto-opetusta, jonka pääpaino on työssäoppimisessa työpaikkaohjaajien ohjauksessa työpaikalla. Koulutus alkaa opiskelijan osaamistason varmistamisella, johon sisältyy osaamiskartoitus, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman laatiminen ja tarvittaessa alan kertausopintoja tai muita tarvittavia ammatillisia opintoja. Koulutuksen aikana yrityksen työtehtävät opettaa työpaikkaohjaajana toimiva yrittäjä toimien työparina sekä mahdollisesti muut työntekijät.

Koulutuksen tavoite
Kisällikoulutuksen tavoitteena on antaa riittävät valmiudet toimia Kotileipomo Isabellan eri työtehtävissä ja luoda mahdollisuus työllistyä alalle, jolla on työvoimatarvetta. Koulutuksessa opiskelija voi lisätä osaamistaan syventämällä ammattitaitoaan ja tehdä töitä kokeneen ammattilaisen (työpaikkaohjaajan) ohjauksessa.

Kohderyhmä ja koulutukseen hakijat
Työnhakijat, jotka ovat hakeutumassa alalle, uudelle uralle tai kenties harrastuksen kautta työelämään

Koulutukseen valitaan alalle ja aiemmin kuvattuihin tehtäviin soveltuva henkilö. Koulutukseen hyväksyttävältä edellytetään, että hän täyttää työvoimakoulutuksen ehdot.

Koulutukseen hakeutuminen
Kisällikoulutukseen hakeudutaan ottamalla yhteyttä Koulutustehtaasta kasvua -hankkeeseen mahdollisimman pian henkilökohtaisen tapaamisen järjestämiseksi. Vapaamuotoinen hakemus ja CV liitteenä toimitetaan sähköpostitse.

Hakemukset 20.2.2019 mennessä tai paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.KETI/ Koulutustehtaasta kasvua –hanke: tanja.lamminsalo@keti.fi

Valintamenettely
Lopullinen valinta koulutukseen tapahtuu hakemusten ja haastattelun perusteella, johon Kotileipomo Isabellan edustajat osallistuvat.

 

Koulutustehdas-hankkeen banneri

Lisätietoja koulutuksesta ja hakukelpoisuudesta:

Keti Somenapit