ajankohtaista

Ajankohtaista-otsikko

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

angle-left LevelUp rekrytoi Kiteelle

Hae töihin LevelUp Oy:lle! Katso rekryinfo.

Myynti- ja markkinointitoimisto LevelUp perustaa uuden toimipisteen Kiteelle. Yritys rekrytoi kymmenen työntekijää.

KATSO TALLENNE REKRYINFOSTA (21.9.2020)
 

Myynti- ja markkinointitoimisto Levelupin osaamiseen kuuluvat verkkosivusto- ja verkkokauppatuotanto, digimarkkinointi sekä asiakaspalvelu ja -kontaktointi. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat tällä hetkellä Ylivieskassa, Helsingissä sekä Oulussa. LevelUp työllistää yli kuusikymmentä markkinoinnin ja myynnin toteutuksen ammattilaista. Kasvun myötä LevelUp Oy on perustamassa uuden toimipisteen Kiteelle.

Asiakasyrityksemme LevelUp Oy hakee asiakaskontaktoinnin tiiminvetäjää sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia asiakaskontaktoijia sähkönmyynnin tehtäviin.

 

TIIMINVETÄJÄ

Onko sinulla kokemusta tuloksellisesta asiakaskontaktoinnista? Haluatko saada tiimisi jäsenet loistamaan ja ylittämään itsensä? Oletko määrätietoinen, tavoitteellinen ja itsenäinen työskentelijä? Tämä paikka voi olla sinun!

Kokoaikainen työ alkaa sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana.

Tavoitteena on lisätä asiakkaiden myyntiä. Tiiminvetäjänä tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti tiimisi osaamisesta ja tuloksellisuudesta vastaaminen sekä osallistuminen asiakasprojektimme mukaiseen sähkönmyyntiin soittotyönä.

Hakuaika tehtävään päättyy viimeistään 18.10.2020, mutta täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää ja hae.

 

ASIAKASKONTAKTOIJA

Uskallatko tarttua ahkerasti luuriin? Pystytkö sujuvasti kuljettamaan keskustelua? Haluatko oppia ja kehittyä työssäsi? Haluatko tehdä tuloksellista soittotyötä varmalla, kiinteällä tuntipalkalla? Saatat olla etsimämme henkilö!

Yritys hakee nyt sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia (min. 20 h/vko) asiakaskontaktoijia aloittamaan sähkönmyynnin tehtävissä. Työ alkaa sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana. Työt ajoittuvat arkipäiville klo 9-20 välille. Halutessasi sinulla on mahdollisuus työskennellä lauantaisin klo 10-18.

Hakuaika tehtävään päättyy viimeistään 31.10.2020, mutta täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lue lisää ja hae.

nainen soittaa työpöydän äärellä

Lisätietoja antaa ja hakemukset vastaanottaa

Keti Somenapit