ajankohtaista

Ajankohtaista-otsikko

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

angle-left Maailmanmestarit tonttiturneella

Maailmanmestarit tonttiturneella

Maailmanmestarit Seppo Räty ja Harri Kirvesniemi markkinoivat yhdessä Keski-Karjalan tontteja Ei paskempi paikka –kampanjan bonusvideolla.

- Julkaisimme kevään ja kesän aikana kymmenen Ei paskempi paikka –videota, joilla esiintyivät Seppo Räty, Harri Kirvesniemi, Oku Luukkainen sekä Mimmit, kertoo kampanjasta vastaava Suvi Spoof Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Oy KETIstä. -Videot ovat saaneet paljon näkyvyyttä: esimerkiksi some-markkinoinnin kautta videoilla on tähän mennessä tavoitettu yli 410 000 silmäparia. Kampanjamme huipentuu maailmanmestarien yhteisesiintymiseen.

Ei paskempi paikka –kampanjan aiemmat videot ovat olleet lähinnä mielikuvamarkkinointia. Viimeisellä bonusvideolla kärkenä ovat Keski-Karjalan seudun tontit ja niiden markkinointi. Bonusvideon tuotti Rookie Communications kuten muutkin Ei paskempi paikka –kampanjan videot. Näkyvyyttä Sepon ja Harrin videolle haetaan mm. maksetulla näkyvyydellä somessa, mainostelevision nettisivuilla sekä lehtien bannerimainonnalla.

- Samaan aikaan viimeisen EPP-videon kanssa ja sen tueksi julkaisimme tonttivideoita seitsemältä eri tonttialueelta Keski-Karjalassa. Näissä Kotiudu Keski-Karjalaan -videoissa käytetään paljon ilmakuvaa, joka antaa huomattavasti paremman käsityksen tonttialueista ja maisemasta kuin pelkät valokuvat, uskoo Suvi Spoof. – Tavoitteenamme on luonnollisesti tonttikaupan piristäminen kunnissamme. Tonttien hinnathan täällä eivät hirvitä, lisäksi Tohmajärvi myy tonttejaan puoleen hintaan.

Tontteja kuvattiin Kiteen Meijerinrannassa, Puhoksessa ja Kesälahden Ammulassa, Rääkkylän Vuoniemessä ja Vänskänniemessä sekä Tohmajärven Omenatarhassa ja Tikkalassa. Kotiudu Keski-Karjalaan -tonttivideot kuvasi kiteeläinen RS Ilmakuvaus. Kaikki tonttivideot ovat katsottavissa sivulla: keskikarjalaan.fi.

 

Lisätiedot:

Keti Somenapit