Yritysten toimintaedellytysten turvaaminen

Yritysten toimintaedellytysten turvaaminen

Yritysten toimintaedellytysten turvaaminen

koronaepidemia tilanteessa

ASIANTUNTIJAT AVUKSI

Keskikarjalaiset yritykset ja yritysryhmät voivat saada avukseen maksuttoman asiantuntijan liiketoiminnan turvaamiseen, kehittämiseen, tervehdyttämiseen, uudistamiseen ja hallittuun alasajoon. Asiantuntijapalvelu on saatavilla teemoihin, jotka liittyvät juridiikkaan, myynnin/markkinoinnin uusiin ratkaisuihin, talouteen, viestintään, tuote-/palvelukehittämiseen, työhyvinvointiin, henkilöstöhallintoon ja IPR-asioihin. Asiantuntijoita on saatavilla myös maahanmuuttajataustaisten yrittäjien tarvitsemaan asiantuntijaneuvontaan eri kielillä. Yritykselle asiantuntijapalvelu on de minimis -tukea.

Ole rohkeasti yhteydessä yritysneuvojiimme, etsitään yhdessä yrityksenne tarpeisiin sopiva asiantuntija!

 

Päätavoitteena on yritysten toimintaedellytysten ja liiketoiminnan turvaaminen koronaepidemiatilanteen yli.

Toimenpiteet:

  • Viestitään ja informoidaan yrityksille tarjolla olevista kriisirahoitusmahdollisuuksista ja palveluista käyttäen eri viestintä- ja markkinointikanavia. 
  • Järjestetään yrityksille eri teemoista avoimia webinaareja ja tilaisuuksia. Teemat voivat koskea kriisirahoituksen ja -avun hakemista sekä liiketoiminnan uudistamista ja kehittämistä poikkeusoloissa.  
  • Toteutetaan käytännönläheistä yrityskohtaista kriisineuvontaa ja -palvelua eli opastetaan ja autetaan yrityksiä hakemaan ja saamaan yrityksille koronatilanteessa tarkoitettuja rahoitusmuotoja ja palveluja.
  • Tuetaan yrityksiä selviytymissuunnitelmien laadinnassa sekä autetaan yrityksiä löytämään ja kehittämään liiketoimintaa uudistavia ratkaisuja, joilla pyritään kääntämään kriisi mahdollisuudeksi.  
  • Toteutetaan yritysten kanssa toimenpiteitä, joilla mahdollistetaan liiketoiminnan mahdollisimman nopea palautuminen koronakriisin helpottaessa.
  • Toteutetaan yksinyrittäjän rahoituksen hakemiseen liittyvä hakemusten sähköinen vastaanotto ja käsittely sekä tehdään lausunnot saapuneista hakemuksista.
  • Järjestetään kehittämisyhtiöiden asiantuntijoille verkkovalmennus/koulutus, jonka tavoitteena on parantaa asiantuntijoiden kykyä ja osaamista vastata yritysten liiketoiminnan haasteisiin koronaviruksen seurauksena.

Hanketta hallinnoi Business Joensuu ja KETI vastaa Keski-Karjalan seudullisesta osatoteutuksesta.

Hanketta rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto EAKR ja Pohjois-Karjalan maakuntaliitto sekä Keski-Karjalan kunnat. Keski-Karjalan osatoteutuksen budjetti on 75 000 euroa, josta tuen osuus 60 000 euroa (80 %).

OTA YHTEYTTÄ:

KatariinaEskelinen

Katariina ESKELINEN
yritysasiantuntija / VaPa // Yritysten toimintaedellytysten turvaaminen
+358 40 140 7505
katariina.eskelinen@keti.fi
   

Asset Publisher

KoronaEAKR-rahoittajat

Rahoittaja - Vipuvoimaa

Pohjois-Karjalan liitto