etätyötilat

Etätyötilat

Etätyötilat Keski-Karjalassa

Kesälahti

HAVINOI-RESIDENSSI
Salaneuvoksentie 1-3, Kesälahti

Rauhallinen ympäristö etätyöskentelyyn. Myös Havinoi-sali on käytettävissäsi, mikäli tarvitset enemmän tilaa työskentelyysi. Keittiössä on induktiolevy, jääkaappi ja mikro. Lounaan tai päiväkahvin voi halutessaan tilata Villa Marin keittiöstä erillisestä sopimuksesta. Tiloissa on toimiva wifi-verkko.

Hinta 65 €/vrk, 45 € puolipäivä (6h).
Yhteyshenkilö: Anna-Liina Lindeberg, 045 652 7465, havinoi@mantyniemenkartano.fi

https://mantyniemenkartano.fi/havinoi/residenssi/

 

SOVINTOLA
Pyhäjärventie 8, Kesälahti

Huone 1: kaksi sänkyä, iso kirjoituspöytä, sohva, nojatuoleja, hyllykkö. Keittiö: jääkaappi/pakastin, liesi + uuni, mikro, ruuanvalmistusvälineet ja astiat neljälle. WC ja suihku.
Huone 2: kolme sänkyä, kaksi nojatuolia (tarvittaessa pöytä). Keittiössä sama varustus kuin huoneisto 1, parveke. WC ja suihkutila aulassa.
Huoneistot sijaitsevat yläkerrassa, liinavaatteet kuuluvat hintaan. Polkupyöriä käytössä, ilmainen Wi-Fi.

Hinnat 150 €/5 vrk, 200 €/7 vrk (huoneisto), 35 €/vrk/hlö.

Yhteyshenkilö: Marjaleena Malinen, 0400 371 077, mlmalinen@gmail.com tai sovintola.kesalahti@gmail.com

https://www.facebook.com/Sovintola/

 

KESÄLAHDEN PAPPILA
Pappilantie 11, Kesälahti

Vuokrattavana erikokoisia työ- ja toimistohuoneita Kesälahden vanhasta pappilasta. Arkkitehti Rafael Blomstedtin suunnittelema pappila on rakennettu vuonna 1949. Tilat ovat hyvässä kunnossa, ne on remontoitu vuonna 2000. Alakerrassa on kahdeksan erikokoista huonetta, lasikuisti ja avara aulatila takkoineen. Toisessa kerroksessa on huone ja kokoustila, jonka yhteydessä on avokeittiö. Keittiö varustellaan käyttökuntoon ennen vuokraamista. Alakerrassa wc-suihku ja yläkerrassa wc. Yksittäisten huoneiden ovet saa lukittua. Huoneet sopivat erinomaisesti työ- ja toimistotiloiksi sekä lyhytaikaisempaankin etätyöhön. Vuokrataan edullisesti.

Yhteyshenkilö: Pekka Asikainen, 0440 372 2252

 

Kitee

KOIVIKON KARTANO
Koivikontie, Puhos

Toimistoja monenlaiseen tarpeeseen. Valokuituverkko, ovelliset lukittavat huoneet, ruokailu/ kahvi Kievarilla tai erillinen kahvihuone, wc-tilat, auditorio, rauhallinen ympäristö, kesällä eläimiä ikkunamaisemassa, liikuntasali, majoitustiloja.

Yhteyshenkilö: Pekka Partanen, 0500 217 476.

 

Rääkkylä

Rääkkylän kunnan etätyötilat löytyvät Rääkkylän kunnan sivuilta.

 

 

Tietoja etätyötiloista lisätään sitä mukaa, kun saadaan yhteystietoja kuntoon.