Tapahtumat

angle-left LinkedIn yrityskäytössä

LinkedIn yrityskäytössä / etä

AIKA
22.10.2020 klo 13.00 - 16.00
PAIKKA

Kouluttajana Joona Kotilainen, Tovari Oy.

Koulutukseen voi osallistua vain etänä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille. Koulutus on maksuton.

Tehokkainta LinkedInin käyttöä yrityspuolellakin on henkilökohtaisen profiilin kehittäminen, verkostoituminen ja aktiivinen keskustelu ja julkaiseminen - mutta on yritysten sivuillakin iso rooli, varsinkin maksetun mainonnan osalta.

Koulutuksessa tutustutaan LinkedIniin yritys- ja markkinointikäytössä. Keskustelemme henkilökohtaisen viestinnän ja yrityskohtaisen viestinnän rooleista ja erosta ja siitä, mitä kannattaa tehdä milläkin profiililla. Luomme yrityskohtaisen sisältösuunnitelman LinkedIniä varten ja tutustumme LinkedInin mainontatyökalun käyttämiseen ja mainonnan kohdentamiseen. Käymme läpi myös LinkedIn Sales Navigator työkalun käyttöä ja sen mahdollisuuksia myyntityössä ja lähestymisissä.

Koulutus sopii niin työtä hakeville, kuin tekeville ihmisille, joilla on jo jonkun verran kokemusta LinkedInistä.

Koulutukseen osallistuja on velvollinen täyttämään ja lähettämään Koulutustehtaasta kasvua hankkeelle ESR-hankkeiden osallistujakohtaisen seurantatietolomakkeen. Lomake täytetään koulutuksen alussa. Etänä osallistuvalle lomake lähetetään sähköpostitse. Jos osallistujalla ei ole mahdollista tulostaa lomaketta, voidaan lomakkeen toimittamisesta sopia erikseen.

Ilmoittaudu 21.10.2020 mennessä TÄMÄN linkin kautta.

Keti Somenapit