ajankohtaista

Ajankohtaista-otsikko

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

angle-left KETI Oy ja Riveria allekirjoittivat kumppanuussopimuksen

KETI ja Riveria allekirjoittivat kumppanuussopimuksen

KETI Oy ja Riveria allekirjoittivat 9.10.2018 kumppanuussopimuksen, jonka tavoitteena on tiivistää ja systematisoida keskinäistä yhteistyötä.

- KETIn näkökulmasta kumppanuussopimuksen ydin on tuoda lisäarvoa seudun yritysten kehittämiseen. Yhteistyössä Riverian kanssa autamme keskikarjalaisia yrityksiä mm. saamaan osaavaa työvoimaa juuri niihin tarpeisiin, joita yrityksissä on, kertoo toimitusjohtaja Risto Hiltunen.

– Tavoitteenamme on myös löytää opiskelijoista jatkajia luopumassa oleville yrittäjille. Omistajanvaihdosten edistämiseksi järjestetään mm. yhteisiä info- ja verkostoitumistilaisuuksia. Myös tiedottaminen toistemme tilaisuuksista sisältyy kumppanuussopimukseen.

- KETIn työntekijä voi toimia yrityskummina opiskelijalle, joka suunnittelee yrityksen perustamista. Opiskelijoiden liiketoimintasuunnitelmia voidaan myös ohjata KETIn kautta. Kehittämishankkeita toteutetaan yhdessä. Koulutusyhteistyö korostuu erityisesti mestari-kisällikoulutusmallin toteutuksessa, jota on jo tehtykin useita vuosia onnistuneesti.

- Myös matkailun kehittämiseen panostetaan yhdessä. Riverian Kiteen yksikön catering-opiskelijat ovat jo laatineet ”Keski-Karjalan Menun”, jota on tarkoitus viedä seudun matkailuyritysten keittiöihin. Kansainvälisyyden edistämiseksi tehdään yhteistyötä yritysten, KETIn ja Riverian kesken. Sopimuksen liitteeseen on kirjattu konkreettisia toimenpiteitä vastuineen, jolloin yhteistyön tuloksia on helppo seurata.

Pari kertaa vuodessa järjestetään kumppanuuspalavereja, joissa kootaan kokemuksia jo tehdyistä toimenpiteistä sekä tarkastellaan koulutuksen tarpeita ja suunnitellaan yhteisiä toimenpiteitä.

 

Riverian logo

Lisätiedot

Keti Somenapit