ajankohtaista

Ajankohtaista-otsikko

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

angle-left Myy lahjakortteja Siunkaupassa

Myy lahjakortteja Siunkaupassa

Tule mukaan maakunnan yhteiseen verkkokauppaan!

Siunkauppa.fi on Pohjois-Karjalan oma lahjakorttien verkkokauppa, joka on avoin kaikille maakunnan yrityksille. Siun kauppaan liittyminen on helppoa ja ilmaista. Voit myydä haluamasi arvoisia lahjakortteja tuotteisiin ja palveluihin.

Siun kaupan yhteistyökumppanit (mm. KETI Oy) kattavat verkkokaupan kiinteät kulut, joten yritykseltä veloitetaan lahjakorttien myynnistä ainoastaan 5 % provisio maksuliikenteen kattamiseen. Myyntituotot tilitetään yrityksille kahden viikon välein.

Korona on muuttanut monen yrityksen toimintaa, kun ihmiset siirtyivät ostamaan nettiin. Kuitenkin valmius tarjota palveluita verkossa on vielä monella yrityksellä matala. Siun kauppa tuo ilmaisen alustan yrittäjille tarjota palveluitaan verkossa ja auttaa näin kuluttajia ja yrityksiä löytämään toisensa.

siunkauppa.fi on helppo tapa kokeilla verkkokaupankäyntiä yrityksen toimialasta ja koosta riippumatta. Palvelu toimii matalana kynnyksenä verkkokaupan kokeilemiseen sellaiselle yritykselle, jonka resurssit eivät mahdollista oman verkkokaupan ylläpitoa. Lahjakortteja voivat myydä myös yritykset, joilla on jo oma verkkokauppa.

Joensuun Yrittäjät perustivat palvelun taustalle voittoa tavoittelemattoman yrityksen Siun kauppa Oy:n, jonka omistaa kokonaisuudessaan Joensuun Yrittäjät ry. KETI Oy osallistuu muiden maakunnan toimijoiden kanssa kiinteisiin kuluihin, jotta yrityksille verkkokauppa olisi mahdollisimman edullinen.

Siun kaupan logo

Lisätiedot

Keti Somenapit