MAALAISHOTELLI

Maalaishotelli

 
Unelmista totta?

MAALAISHOTELLI JÄNISJOEN VARRESSA ETSII YRITTÄJÄÄ!

Katso esite (pdf), esitteessä kuvia.
 
Asiakkaiden rakastama, Hotelli Jokena aiemmin tunnettu maalaishotelli sijaitsee Jänisjoen varressa Värtsilän kylällä itärajalla. Hotelli etsii uutta yrittäjää! Alkuun voi päästä edullisin kuluin, sillä Tohmajärven kunta vuokraa tyylikkäästi sisustetut tilat kalustettuina.
 
Niiralan kansainvälinen (24/7) raja-asema on viiden kilometrin päässä. Suomen ja Venäjän välisen raja-aseman ylitti viime vuonna 1,2 miljoonaa henkilöä. Rajaliikenteen lisäksi hotelli houkuttelee mm. luontomatkailijoita ja lintubongareita. Onhan Värtsilä Sääperinjärvineen valtakunnallisesti arvostettuja luontokohteita.
 
Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta. 32-paikkaisessa huoneistohotellissa on kahdeksan huoneistoa, joissa kaikissa on oma wc/suihku, pieni keittiö ja terassi. Tyylikkäästi sisustetut tilat ovat viihtyisiä. Viereisessä siivessä on 40-paikkainen ravintola, sauna, erillinen huone esimerkiksi hoitohuoneeksi sekä kesäaikaan noin 40-paikkainen kesäterassi. Kaikki tilat ovat esteettömiä.
 
Hotellin puolella on tilaa noin 280 neliötä ja ravintolasiivessä 175 neliötä. Hotellihuoneistot ovat kooltaan noin 30-neliöisiä, lisäksi erillinen 50 neliön kaksio. Tohmajärven kunnan omistama kiinteistö on hyvässä kunnossa. Se on peruskorjattu 1990-luvulla ja pinnat on remontoitu 2013.
 
Lisätiedot:
kunnanjohtaja Olli Riikonen, 040 105 4001, olli.riikonen@tohmajarvi.fi tai
kehittämispäällikkö Arja Kuosmanen, 040 105 4015, arja.kuosmanen@tohmajarvi.fi.