Seutumarkkinointi

Palvelut

UUSIA ASUKKAITA, YRITYKSIÄ, TYÖNTEKIJÖITÄ

KETIn yksi päätehtävistä on seudun markkinointi. Tavoitteemme on lisätä tulomuuttoa ja seutukunnan vetovoimaisuutta. Pyrimme Keski-Karjalan kuntien yhteiseen markkinointiin unohtamatta kuntien ominaispiirteitä. Tavoitteena on saada alueelle uutta yritystoimintaa ja uusia työpaikkoja, uusia asukkaita ja osaajia.

Tarjoamme palveluja aktiivisesti. Autamme muuttohalukkaita ja yritystoiminnan aloittamisessa apua tarvitsevia. Etsimme tarvittavat asiantuntijat ja viranomaiset kunnista ja eri organisaatioista, jotta muutto ja sijoittuminen Keski-Karjalaan sujuisi mahdollisimman vaivattomasti.

Sijoittuvaa yritystä autamme ns. yhden luukun periaatteella, jolloin yrityksen on helppo tulla Keski-Karjalaan.

Keski-Karjalaan muuttaville on koottu seututietoa: keskikarjalaan.fi.

Seutua markkinoidaan myös kampanjalla Ei paskempi paikka, jossa julkaistaan sarja videoita. Videot löytyvät oikeasta valikosta.

 

Videosarja Keski-Karjalan tonteista

Keski-Karjalan kuntien tonteista on julkaistu videosarja. Kunnilla on tontteja myynnissä hyvillä paikoilla eri puolilla pitäjiä. Tonttikauppa ei ole edullisista hinnoista huolimatta kovin vilkasta, joten toivomme videoiden lisäävän kiinnostusta.


Tonttivideoita on seitsemältä eri tonttialueelta Keski-Karjalassa. Näissä Kotiudu Keski-Karjalaan -videoissa käytetään paljon ilmakuvaa, joka antaa huomattavasti paremman käsityksen tonttialueista ja maisemasta kuin pelkät valokuvat. Tavoitteenamme on luonnollisesti piristää kuntien tonttikauppaa. Tonttien hinnathan eivät hirvitä, lisäksi Tohmajärvi myy tonttejaan puoleen hintaan.

Tontteja kuvattiin Kiteen Meijerinrannassa, Puhoksessa ja Kesälahden Ammulassa, Rääkkylän Vuoniemessä ja Vänskänniemessä sekä Tohmajärven Omenatarhassa ja Tikkalassa.

Tonttikampanjan kärjeksi yhdistettiin Ei paskempi paikka -kampanjan bonusvideo, jossa maailmanmestarit Seppo Räty ja Harri Kirvesniemi markkinoivat seudun tontteja.

 

Katso tonttiesittelyt

Otsikko ota yhteyttä

OTA YHTEYTTÄ:

yhteystieto SuviSpoof

Suvi SPOOF
seutumarkkinoija / Meille maalle
+358 40 752 5825
suvi.spoof@keti.fi