Tapahtumat

angle-left Hyödynnä vahvuutesi - innostu intohimostasi! 2020

Hyödynnä vahvuutesi - innostu intohimostasi! (Kitee)

AIKA
07.11.2020 klo 10.00 - 16.00

 

 

Hyödynnä vahvuutesi – Innostu intohimostasi -tapahtuma on tarkoitettu eri-ikäisille, joita kiinnostaa esimerkiksi oman tai uuden uran löytäminen sekä uudet tavat, joilla voi toteuttaa itseään töissä tai vapaa-ajalla.

Pääesiintyjänä toimittaja, luovuuden ja paikallisuuden puhemies Jani Halme.
Jani Halmetta voit seurata myös striimattuna, joten jos haluat seurata Halmeen esitystä etänä, ilmoittaudu ja kerro lisätiedoissa, että haluat etäyhteyslinkin sähköpostiisi.

Ilmoittaudu 30.10.2020 mennessä TÄMÄN linkin kautta.

Nuorkauppakamarin kahvio.
 

TYÖPAJAT
Muutokset mahdollisia.

Striimaustyöpaja         
Käydään läpi striimaukseen tarvittavat ohjelmistot, kamerat, mikrofonit ja muut laitteistot. Iltapäivällä toteutetaan striimejä käytännössä.
Markus Pulkkinen, Kiteen kaupunki.

Vedenalainen kuvaus
Työpajassa tutustutaan vedenalaiseen kuvaukseen ja siinä tarvittavaan välineistöön. Työpajan ohjaaja Pasi Lensu on palkittu luontokuvaaja, jonka erikoisalaa on vedenalainen kuvaaminen. Lensu on ollut kuvaajana Järven tarina sekä Luontosinfonia elokuvissa.

Kuinka tunnistat osaamisesi ja asemasi työmarkkinoilla         
Saat eväitä tunnistaa omaa työmarkkina-asemaasi sekä omaa osaamistasi. Kuulet, miten suomalainen työmarkkina on kehittynyt ja mitä haasteita se asettaa yksilöille. Saat käyttöösi ForeAmmatti.fi palvelun 12 kuukaudeksi. Mukaan tarvitset älypuhelimen.
Jukka Suontausta, ForeData Oy.
Tavoitteet näkyviksi - osaaminen esiin       
Haluatko muutosta elämääsi! Tule Tarmo-hankkeen työpajaan teroittamaan tavoitetta ja mittaamaan motivaatiota. Tavoiteportaat auttavat sinua tekemään näkyväksi askelmia, joita pitkin pääset perille.
Tarmo-hankkeen työnetsijä Vuokko Palkovaara ja työhönvalmentaja Mirja Kotivaara.        
Yrittäjä, pidä huolta innostuksestasi!
Käytännönläheinen työpaja, jossa viet asiantuntijan luennosta saamasi ideat käytäntöön. 

3 minityöpajaa:

  • Näin tuunaat työsi, gurun opit käytäntöön: ideoiden ja vinkkien jatkojalostaminen omaan työhön ja liiketoimintaan (yhteisideointia, 3-step tehtävälista)
  • Löydä sisäinen innostuksesi ja paras osaamisesi Tehdään Minä ja Työni –analyysi
  • Työn imu – parasta hyvinvointia työstäsi (Työn imun ja työholismin yhtäläisyydet ja erot)
HR-Consulting Oy on henkilöstöasioiden yritysneuvoja, osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittämis- ja asiantuntijapalveluja tarjoava yritys. Luotettava, osaava yhteistyökumppani, joka haluaa kehittää yrityksien osaamista asiakkaan liiketoiminnallisesti kannattavan tulevaisuuden varmistamiseksi.
Päivi Könönen, HR-Consulting Oy (www.hr-consulting.fi).
Miten sen nyt ottaa      
Sanotaan, että asenne ratkaisee aina. Voimme valita, miten suhtaudumme asioihin. Mutta miten se tapahtuu silloin, kun elämä potkii päähän ja mattoa vedetään jalkojen alta? Pääset harjoittelemaan ja keskustelemaan, miten voit oppia kouluttamaan omaa asennettasi, suhtautumistasi ja näkemään mahdollisuuksia sielläkin, missä et uskoisi niitä olevan.
Niina Hasunen
Kadonneen urapolun metsästys – Urasuunnittelutyöpaja uusia suuntia etsiville
Uusia urapolkuja tutkitaan omien vahvuuksien ja kiinnostusten kautta. Herätellään tulevaisuuden unelmia ja ideoidaan uusia uramahdollisuuksia yksin ja yhdessä. Löydät omia vahvuuksiasi ja saat ideoita ja rohkeutta omannäköisen tulevaisuutesi suunnitteluun, vaikkapa kipinän lähteä uusille urille koulutukseen tai työelämään. Työskentelyssä hyödynnetään Korkeakoulustartti-hankkeen uraohjausmenetelmiä. Työpaja sopii kaikille!
Niina Pennanen ja Satu Saarinen, Karelia AMK
Henkinen hyvinvointi - etsi todellinen vahvuutesi
Opettelemme yhdessä itsemyötätunnon "alkeita" ja käymme läpi erilaisia teemoja liittyen omaan henkiseen hyvinvointiin ja arjessa jaksamiseen. Teemme helppoja ohjattuja meditaatio- ja rentoutusharjoituksia, joita voi hyödyntää omassa arjessaan. 
Anne Oksanen
Hyvinvoinnin peruspilarit 
Herätellään ajattelemaan hyvinvoinnin peruspilareita ja tunnistamaan oman henkilökohtaisen hyvinvoinnin kokonaisuuteen vaikuttavia tekijöitä. Työpajassa keskitymme enemmän hyvinvoinnin fyysisiin elementteihin.
Fysioterapeutti Sini Törönen
Innostu ikäihmisistä - voimaannuta vanhuksia!     
Teemana ikäihmisten perhehoidon monenlaiset työskentelymahdollisuudet. Pienen harjoituksen kautta käymme läpi elämän tärkeimpien asioiden merkitystä itselle ja niistä luopumista. Lopuksi videopätkä kiertävän perhehoitajan työtehtävästä. KM, Ikäihmisten perhehoidon kouluttaja Marita Kähkönen
Как успешно найти работу в Финляндии                        
Где искать работы, какие вопросы важные для работодателя, как создать интересное резюме. Что такой LinkedIn, как можно себя трудоустроить. Воркшоп для тех, кто хочет работать в Финляндии. Воркшоп ведет Илкка Коски, который работает в фото индустрии уже 14 лет, а предпринимателем/фотографом начиная с 2015 года.
YouTube kanava - Uudet mahdollisuudet  Ютуб канал-новые возможности
На форуме откроем секреты успеха видео форматов на ютубе. Я расскажу как любимое хобби  превратить  в популярный  блог, с дополнительным доходом и новыми  возможностями. Как сделать так что бы тебя заметили, как продвигать свои видео, и давать людям эмоции  с помощью  видео. Вы узнаете  секреты  ютуб индустрии про продвижение, заработок и возможности  видео  форматов. Воркшоп ведет влогер YuraPaPu.

 


 

Keti Somenapit