Tapahtumat

angle-left LinkedIn profiilin kehittäminen

LinkedIn profiilin kehittäminen (Kitee/etä)

AIKA
24.09.2020 klo 13.00 - 16.00

Kouluttajana Joona Kotilainen, Tovari Oy.

Koulutukseen voi osallistua myös etänä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille.

LinkedInin todellinen hyöty toteutuu vasta, kun henkilö pitää profiilinsa kunnossa ja kiinnostavana, verkostoituu ihmisten kanssa, keskustelee aktiivisesti ja julkaisee aktiivisesti itseään kiinnostavia asioita. Onnistuminen ja hyödyn saavuttaminen vaatii työtä niin kuin missä tahansa muussakin kanavassa tai työkalussa.

Maksuttomassa koulutuksessa kehitetään osallistujien profiileja, tehdään sisältösuunnitelmaa, julkaisuja ja tutustutaan LinkedInin algoritmiin (eli siihen, mitä ja miten LinkedIn näyttää sisältöjä ihmisille).

Koulutus on suunnattu työnhakijoille, -tekijöille ja yrityselämän edustajille. Kaikki saavat hyötyä tästä koulutuksesta. Kannustamme osallistumaan myös LinkedIn vasta-alkajille to 10.9. klo 13-16 ja LinkedIn yrityskäytössä to 22.10. klo 13-16 koulutuksiin. Huom! Näihin koulutuksiin ilmoittauminen erikseen.

Koulutukseen osallistuja on velvollinen täyttämään ja lähettämään Koulutustehtaasta kasvua hankkeelle ESR-hankkeiden osallistujakohtaisen seurantatietolomakkeen. Lomake täytetään koulutuksen alussa. Etänä osallistuvalle lomake lähetetään sähköpostitse. Jos osallistujalla ei ole mahdollista tulostaa lomaketta, voidaan lomakkeen toimittamisesta sopia erikseen. Jos osallistujalla ei ole mahdollista tulostaa lomaketta, voidaan lomakkeen toimittamisesta sopia erikseen.

Ilmoittaudu 18.9.2020 mennessä TÄMÄN linkin kautta.

 

Keti Somenapit