Tapahtumat

angle-left Matkailun tuotteistamisen 3. työpaja: Hinnoittelu ja markkinointi
Tapahtumankuva

Matkailun tuotteistamisen 3. työpaja: Hinnoittelu ja markkinointi (Rääkkylä)

AIKA
13.12.2018 klo 9.00 - 16.00

Ideasta myytäväksi elämykseksi - matkailupalveluiden tuotteistamisen työpajat

Keski-Karjalan matkailutoimijoille järjestetään tänä syksynä matkailupalveluiden tuotteistamisen työpajat. Kolmen koko päivän työpajan aikana jalostetaan vetovoimaisia matkailutuotteita ja tuotepaketteja. Työpajojen jälkeen osallistujilla on työvälineet matkailupalveluiden kilpailukykyiseen tuotteistamiseen.

Kouluttajana toimii Jan Badur NordicMarketing Oy:sta. NordicMarketing on suomalais-saksalainen matkailumarkkinoinnin asiantuntijayritys, jonka erikoisosaamista ovat Keski-Euroopan matkailumarkkinat jo useamman kymmenen vuoden ajalta. Jan on myös osa Visit Finland Akatemian valmentajaverkostoa. Työpajat järjestää Matkailuliidejä Keski-Karjalaan -hanke.

 

Työpaja 3: Hinnoittelu ja markkinointi
Torstaina 13.12.2018 

Kolmannessa työpajassa keskitytään tuotteen markkinointiin, markkinatarpeisiin, jakeluteihin ja hinnoitteluun. Työpajassa käydään läpi eri jakelutiet, kansainväliset markkinat, sähköinen markkinointi ja sosiaalinen media, matkanjärjestäjät ja matkatoimistot sekä hinnoittelu, komissiokäytännöt ja matkanjärjestäjähinnat. Käymme myös läpi yhteistuotteiden hinnoittelumallit ja yhteistyökäytännöt.

Tulos: tuotteiden kilpailukykyinen hinnoittelu ja valmis tuote testattavaksi.

Osallistujille toimitetaan mahdollinen ennakkotehtävä ennen kutakin työpajaa sekä koulutusmateriaali ja kotitehtävä työpajan jälkeen. Työpajojen sisältö kootaan sähköiseksi käsikirjaksi, jota toimijat voivat käyttää jatkossa matkailupalveluiden tuotteistamisen apuvälineenä.

Ilmoittaudu 4.12. mennessä: hanna.ikonen@keti.fi

 

Keti Somenapit